16 aug. 2013

Bine ați venit pe blogul ăsta de... de ce? Pe ce nișă să fie acest blog?

De filme și muzică avem. Găsețti câte vrei, de la chestii subțiri până la cronici stufoase, de la lucruri accesibile (gen CineMagia) până la analize pretențioase și elevate. De muzică, timp liber și distracții (fun) iar sunt o grămadă.

blogging

De internet, tehnologie, gadgeturi, IT - geme blogosfera de ele. Toată lumea se pricepe la așa ceva. Toți băieții. La fel, toate fetele se pricep la rețete culinare și au câte o pasiune gen brățări hand-made. Ca să nu mai vorbesc de rujuri, farduri și etc.

Blog de știri? Se poate, merge, dar cum să bați HotNews? Sau MediaFax? Prin simplul fapt că scrii cu diacritice și mai bine decât ăia? Greu de crezut.

O să încep așadar acest blog ca pe unul generalist. Unde o să scriu ce-mi trece prin cap, fără să îmi pese de ce cred cititorii, fără să am a da socoteală în fața nimănui, decât a mea, pentru ce aberații se nimeresc aici. Și da, vreau să câștig niște bani cu blogul, de fapt ăsta e scopul principal în care îl fac. Nu vă mirați dacă o să vedeți reclame sau advertoriale pe el.

Hai pa!

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu